Punt divers

Cinc joves agredeixen l'alcalde i tinent d'alcalde de Castellví de la Marca

La Guàrdia Civil va detenir cinc joves per delictes d'agressió contra l'autoritat i danys a la propietat per haver agredit dimecres el tinent d'alcalde de Castellví de la Marca (Alt Penedès), segons ha informat el cos policial. Unes cinquanta persones van anar a defensar-lo, entre els quals, el regidor del municipi, que va acabar amb les ulleres trencades i diverses lesions lleus.

Després de les agressions, el tinent d'alcalde va quedar inconscient, amb un traumatisme cranioencefàlic i múltiples contusions. Després, va ser traslladat a l'Hospital Alt Penedès on va recuperar la consciència.

Els joves detinguts, de qui consten accions vandàliques en altres poblacions, són Manuel C.T., de 22 anys; José C.T, de 21; Juan Carlos C.G., de 21; Javier M.P., 19 anys, i Adán C.T., de 20, veïns tots de Vilafranca del Penedès. Els cinc joves han passat avui a disposició judicial, segons ha informat la Guàrdia Civil.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.