Punt divers

Veïns de Sallent es concentren per oposar-se al trasllat de les línies elèctriques que permetria augmentar el runam d'Iberpotash

CATALUNYA CENTRAL

El col·lectiu Prou Sal!, que reclama que es prenguin mesures per reduir l'impacte dels runams procedents de l'explotació de sal potassa d'Iberpotash, ha convocat per aquest divendres al vespre una concentració davant de l'Ajuntament. El col·lectiu sospita que l'empresa minera té intenció de tornar a sol·licitar el permís d'obres per traslladar les línies elèctriques que passen prop del runam salí per poder ampliar l'alçada dels abocaments. Segons Prou Sal!, això seria un primer pas cap a l'ampliació del runam salí del Cogulló. Eloi Escudé, membre del col·lectiu, ha explicat que la concentració vol que serveixi perquè l'Ajuntament sàpiga que hi ha un nombrós grup de gent que s'oposa al creixement de les muntanyes de residus d'Iberpotash.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.