Tercer dia de recerca infructuosa del veí de Camós que va desaparèixer dissabte

La família de Joan Teixidor ha repartit cartells amb la foto de l'home i demana ajut per trobar-lo

Els bombers i els Mossos van fer ahir una batuda per la carretera d'accés a la Mare de Déu del Mont per si descobrien algun rastre del cotxe o del seu conductor, però no van trobar cap indici que fes pensar que Teixidor hi havia passat. Ahir també es van seguir les pistes que van aportar dos testimonis. Es va rastrejar la carretera de Besalú, on un testimoni va assegurar que diumenge havia vist un Citroën Saxo conduït per un home gran que circulava molt a poc a poc provocant una cua de vehicles. L'altre testimoni va assegurar que havia vist un cotxe que podria ser un Saxo rondar per la zona de la Mota.

Per la seva part, la policia local de Banyoles va inspeccionar tots els pàrquings de la població i va recórrer els carrers per veure si en algun lloc trobaven el vehicle de l'home desaparegut.

Els familiars de Joan Teixidor han comprovat que l'home va fer les gestions que tenia previstes el dissabte quan va sortir de casa: va comprar el pa en una fleca de Mata i el diari en un quiosc de Banyoles. Això ho feia normalment cada dia i després tornava a casa, a Camós, per dinar. Però dissabte va desaparèixer sense deixar rastre. Tot i la seva edat, Joan Teixidor no té cap malaltia greu, tot i que algun cop té pèrdues de memòria i es desorienta.

Joan Teixidor té els cabells de color blanc, una estatura d'1,70 metres i és de complexió prima. El dia que va desaparèixer anava vestit amb pantalons de vellut de color gris, jersei obert de color negre i camisa de quadres vermells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.