Punt divers

Santa Bàrbara degustarà el primer oli de la temporada en l'onzena edició de la Fira de l'oli novell, el cítric i el comerç

TERRES DE L'EBRE

El muni­cipi de Santa Bàrbara obre les por­tes, durant aquest pròxim cap de set­mana (de diven­dres, dia 23, fins diu­menge, 25) a l'onzena edició de la Fira de l'oli novell, el cítric i el comerç que, acom­pa­nyada de la desena edició de les Jor­na­des Gas­tronòmiques de la cuina de l'oli, vol con­ver­tir la població en un dels apa­ra­dors dels prin­ci­pals pro­duc­tes agrícoles de les Ter­res de l'Ebre. L'orga­nit­zació pre­veu que el cer­ta­men comp­tarà amb la par­ti­ci­pació d'uns 76 expo­si­tors, 60 dels quals situ­ats a l'inte­rior de dos car­pes. Con­cur­sos al vol­tant de l'oli, la gas­tro­no­mia i actes lúdics i cul­tu­rals com­ple­ten l'oferta d'acti­vi­tats paral·leles din­tre del pro­grama d'una fira on es podrà ja tas­tar el pri­mer oli de la tem­po­rada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.