Punt divers

Un incendi a les calderes del CAP de les Borges Blanques obliga a traslladar els equips i el personal al centre cívic del municipi

PONENT

Un incendi a les calderes del Centre d'Atenció Primària (CAP) de les Borges Blanques ha obligat aquest dimarts els responsables municipals a traslladar els equips i el personal al centre cívic de la població per garantir l'activitat normal del CAP. El centre sanitari s'ha quedat temporalment sense telèfon i sense llum i els serveis de manteniment treballen per restablir els serveis. La regidora de Salut de l'Ajuntament de les Borges Blanques, Mari Carme Garcia, ha explicat que l'incendi s'ha produït sobre les cinc de la matinada i ha calcinat totalment la sala de les calderes. No obstant això, el foc no ha provocat cap ferit. El Departament de Salut ha informat que part del personal i l'equipament s'ha instal·lat al Centre Cívic on, en aquests moments, es dóna servei als usuaris.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.