Successos

successos

Els detinguts per la mort d’un home a Tàrrega passen a disposició judicial

Els fets van passar al desembre quan van assaltar la casa d’un home de 80 anys i li van disparar amb una arma propietat de la víctima

- Els quatre detinguts per la mort violenta d’un home de 80 anys de Tàrrega al desembre passen a disposició judicial als jutjats de Cervera. Els acusats han començat a arribar per separat cap a tres quarts d’onze d’aquest divendres, custodiats pels Mossos, que han acordonat els jutjats de la capital de la Segarra amb tanques i també han tallat l’accés rodat al carrer. Van ser detinguts dimecres a Terrassa per la seva presumpta relació amb el crim. Inicialment només se sabia que hi havia tres detinguts però dijous la policia va informar que finalment eren quatre. Els fets van tenir lloc el 16 de desembre quan la víctima va morir al seu domicili de Tàrrega, després que diverses persones assaltessin la casa de matinada i li disparessin amb una arma de foc que era seva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia