Successos

Desmantellen tres plantacions de marihuana i detenen quatre persones a la Bisbal i Sils

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà amb la col·laboració de les Policies locals de la Bisbal i de Sils van detenir el dia 31 de gener, tres homes i una dona d’entre 23 i 38 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, un delicte de defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal, segons han fet públic en un comunicat. A més, a un dels detinguts també se l’acusa d’un delicte de tinença il·lícita d’armes.

Segons les mateixes fonts, els mossos de la Unitat d’Investigació de la Bisbal d’Empordà van iniciar una investigació el mes de setembre davant les sospites de l’existència d’un cultiu de marihuana en un immoble del carrer Cruïlles la població. Fruit de la investigació es va poder relacionar aquesta plantació amb dos domicilis més dedicats al cultiu de marihuana ubicats a Sils, a la Urbanització les Mallorquines i les Comes. Ahir es va dur a terme, a primera hora del matí, tres entrades i perquisicions on van participar la Unitat d’Investigació de la Bisbal, el Grup Especial d’Intervenció, l’Àrea Regional de Recursos Operatius, les Unitats de Seguretat ciutadana de la Bisbal i de Santa Coloma de Farners i les Policies Locals d’ambdues poblacions, la Bisbal i Sils. Durant el dispositiu els investigadors, continuen explicant, van constatar l’existència de les activitats il·lícites i van intervenir 624 plantes de marihuana al carrer Marquès de Cruïlles, 565 plantes al carrer Eucaliptus de la Urbanització les Comes i 60 plantes i una arma de foc curta amb carregador i munició al carrer Gaspar Roig i Jalpí de la Urbanització les Mallorquines. A més, en tots els cultius es van localitzar quasi 300 aparells destinats a la producció de les plantes, focus, ventiladors, aires condicionats, filtres de carboni, extractors, Splits, entre altres. Així mateix, afegeixen que van constatar amb la companyia elèctrica l’existència de connexions fraudulentes als tres immobles. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.Finalment, els Mossos avancen que els detinguts de les tres plantacions, passaran a disposició dels jutjats en funcions de guàrdia del partit judicial corresponent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia