Successos

canadà

La Policia canadenca investiga l’assassinat de tres nens i dos adults

Els fets van tenir lloc diumenge en una zona rural de la província de Manitoba i de moment hi ha una persona detinguda

La Policia canadenca està investigant les causes de l’assassinat aquest diumenge de cinc persones, tres d’elles nens, en una zona rural de la província de Manitoba, en l’oest del país.

La Policia Muntada del Canadà s’ha limitat a assenyalar de moment que ha estat arrestat un individu de 29 anys, la identitat dels quals no ha estat revelada i que coneixia a les víctimes.

Les víctimes van ser localitzades en tres llocs diferents en la localitat de Carman, a uns 2.000 quilòmetres al nord-oest de Toronto i amb una població d’unes 3.000 persones.

Segons el relat policial, a primeres hores del diumenge les autoritats van trobar una dona morta després de ser atropellada en una carretera en la rodalia de Carman.

Poc després, la Policia va rebre informació d’un vehicle en flames en una altra carretera de Carman.

Quan els agents van arribar al lloc en el qual cremava l’automòbil, van trobar els cossos sense vida de tres nens i a un home de 29 anys, que va ser arrestat.

Posteriorment, la Policia va trobar una altra dona morta en un habitatge de Carman.

Les autoritats no han identificat a les víctimes, però aquest dilluns l’alcalde de Carman, Brent Owen, ha declarat a mitjans de comunicació locals que espera que la Policia Muntada ofereixi al llarg del dia més informació sobre els assassinats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia