Successos

Denuncien l’aparició de gats assassinats “brutalment”

L’entitat animalista "Som la seva veu" de la Garrotxa ha denunciat diversos casos de maltractament animal a gats a la comarca en només quinze dies. Destaquen, però “la brutalitat” amb què s’han trobat algun dels gats, “ofegats, cremats i apallissats d’una forma molt macabra, actes de psicòpata”, tal com descriu la responsable del centre d’acollida, Carmen Sánchez. “Són malalts, pertorbats que estan voltant tranquil·lament i vés a saber què més poden fer”, alerta. “Mai abans havíem vist un seguit de casos de maltractament com aquest”.

Concretament els dos primers casos van apareixen el dimarts 30 de gener a sota d’un pont situat per la zona de la Teisa. Una noia que passejava es va trobar un gat cremat en una paella i un altre penjat en una reixa. Una setmana més tard van aparèixer dos gats enverinat a les Preses i el dimecres 14 de febrer van rescatar un quart animal al centre d’Olot. En aquest cas, un individu estava apallissant el gat i uns testimonis van avisar la policia, que va trobar l’animal molt malferit a tocar d’un contenidor. El van portar ràpidament al veterinari i finalment ha aconseguit sobreviure.

Tots els casos s’han denunciat a la Policia Municipal i als Mossos d’Esquadra, que estan investigant els fets. Sánchez demana també la col·laboració ciutadana per trobar els culpables i evitar que es repeteixin més maltractaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia