Successos

Olot

Mor una dona a ganivetades a Olot

Un home va matar a ganivetades ahir a la tarda la seva parella, de 37 anys d’edat, en un pis de l’avinguda de Santa Coloma d’Olot i després es va intentar suïcidar. Tot i que els serveis d’emergències mèdiques el van traslladar encara viu i malferit a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, l’home va morir unes hores després. Els Mossos d’Esquadra van rebre un avís cap a tres quarts de quatre de la tarda que hi havia un home i una dona ferits amb arma blanca. Des del moment que van arribar al lloc dels fets, els agents van investigar el cas com a feminicidi.

La parella tenia tres fills que estan sans i estalvis i dels quals des del primer moment van tenir cura familiars seus. El mitjà és qui es va trobar els seus pares ferits a l’escenari dels fets quan va tornar a casa de l’institut on estudia i va ser ell qui va avisar el seu oncle, que viu al mateix edifici. Ràpidament van avisar la policia i la família de l’oncle es va fer càrrec d’ell, d’un altre germà i d’una germana petita. Fins al lloc dels fets, s’hi han desplaçat tres ambulàncies del SEM, l’helicòpter medicalitzat, un equip de psicòlegs i agents dels Mossos i de la policia local.

L’Ajuntament i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa van activar el protocol per casos de feminicidi i aquest últim organisme és qui, posteriorment, es va fer càrrec de l’acompanyament dels tres menors. Ahir a mitja tarda l’Ajuntament, a través d’un ban de l’alcalde, va decretar tres dies de dol i avui a les sis de la tarda ha convocat una concentració de rebuig davant de Can Joanetes, seu de l’Ajuntament, que presidirà la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge. Hi assistiran representants de les altres administracions.

L’àrea d’investigació criminal dels Mossos d’Esquadra es qui du a terme la investigació pertinent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia