Successos

Successos

Disparen contra els mossos en una operació antidroga a Argentona

Cap agent ha resultat ferit

Hi ha quatre detinguts

Un home ha obert foc contra els agents dels Mossos d’Esquadra que estaven fent una entrada en un domicili a Argentona en el marc d’una operació antidroga. Cap policia ha resultat ferit. L’operatiu ha finalitzat amb quatre detinguts, entre els quals la persona que ha disparat, 1.150 plantes de marihuana i vint quilos de cabdells intervinguts. Segons indiquen fonts de la policia catalana, l’incident s’ha produït aquest dimarts al matí en un dispositiu dirigit per la Divisió d’Investigació Criminal contra el tràfic de marihuana a Argentona i Dosrius. Segons recullen les agències, per ordre judicial, els agents de l’ARRO estaven practicant les entrades i registres en dos habitatges investigats, quan en un d’ells, el d’Argentona, un home ha obert foc contra els policies just quan accedien a l’interior del domicili. Dels quatre detinguts, tres s’han fet en l’entrada a Dosrius. Aquestes persones tenien el rol de jardiners de les plantacions. El quart arrestat seria el líder del grup i se l’ha detingut al Prat de Llobregat. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació sobre l’incident amb una arma de foc.

El sindicat policial USPAC ha lamentat aquest incident i ha destacat la importància que els agents portessin equip antibales, cosa que ha lamentat que no sempre és possible. Per al sindicat, Catalunya s’ha convertit en la “plantació de marihuana d’Europa” i on les armes “corren com els caramels”, el que fa que existeixi un problema “molt greu”. Ha demanat a la Generalitat que doti els agents del material necessari i el doni suport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia