Successos

GIRONA

Desmantellen un cultiu amb un miler de plantes de marihuana en una nau de Mas Xirgu

La Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Policia Municipal, ha detingut una persona i ha comissat 5,5 kg de cabdells

La Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Policia Municipal de Girona, ha desmantellat un cultiu de marihuana amb 1.003 plantes i 5,5 kg de cabdells de droga en una nau industrial del Mas Xirgu, segons explica la Guàrdia Civil i recull l’Acn. Els agents han detingut una persona i una altra ha quedat investigada per delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Durant la intervenció també han comissat material per al cultiu de la droga com ara ventiladors, aires condicionats i làmpades. La investigació va començar al gener quan la policia va saber que en aquesta nau de grans dimensions hi podia haver una plantació.

Els agents van començar les indagacions i van comprovar que en una de les naus hi accedien només dues persones en diferents hores del dia però que no hi havia activitat. La policia també va constatar que el consum elèctric era desorbitat. Un cop rebuda l’autorització judicial, aquest dimarts van fer-hi una entrada i registre. A l’interior, hi van trobar el miler de plantes i els cabdells de marihuana preparats pel consum. També van intervenir material pel cultiu com aires condicionats, ventiladors o làmpades. Els aparells eren d’última generació tipus LED. Això implica que consumeixin menys electricitat i siguin més difícils de detectar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia