Successos

CABANES

Denuncien dues persones penalment per envestir dos ciclistes

Agents dels Mossos de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar penalment el dia 13 de març dos homes, de 51 i 34 anys, un com a presumpte autor d’un delicte de lesions i l’altre com a presumpte autor d’un delicte d’encobriment.

Els fets van tenir lloc el dia 12 de març, cap a un quart de nou del matí, quan es va produir un accident de trànsit en una pista asfaltada de Cabanes. En una cruïlla amb poca visibilitat el conductor d’una furgoneta no va respectar la prioritat de pas i va envestir dos ciclistes.

En arribar al lloc de l’accident els mossos van auxiliar les víctimes i van identificar un home que deia que era el conductor de la furgoneta. A causa de l’accident els dos ciclistes van ser traslladats a l’hospital de Figueres on un d’ells va ser intervingut quirúrgicament.

La investigació dels mossos de trànsit va permetre esbrinar que el conductor de la furgoneta no era l’home que s’havia identificat com a tal. En realitat, qui havia dit que era el conductor, era el propietari de la furgoneta i havia arribat al lloc dels fets amb posterioritat al sinistre.

Els agents van identificar el xofer real que havia tingut l’accident i, juntament amb el propietari de la furgoneta, van ser denunciats penalment. Un per un delicte de lesions i l’altre per un delicte d’encobriment. Els denunciats, que no tenen antecedents, passaran a disposició el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres quan siguin requerits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia