Punt divers

Una periodista russa i un programa de Canal 4 de Castella Lleó premiats amb el guardó del Patronat de Turisme Costa Brava Girona

COMARQUES GIRONINES

El premis G! de les comarques gironines, que atorga el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, han reconegut enguany el treball que la periodista russa Tatiana Olefirenko ha publicat a la revista 'Gastronom Magazine' titulat 'Girona, fusió de gèneres' i a la sèrie de programes sobre la demarcació que ha emès l'espai 'Tiempo de Viajar', dirigit per Esperanza Domínguez, que s'emet al Canal 4 de Castella Lleó. El premi, que és de 12.000 euros, l'han entregat aquest dimecres al vespre en una cerimònia al Mas Marroch, a Vilablareix, on hi ha assistit unes 300 persones. El president del Patronat de Turisme, Enric Vilert, ha destacat que són uns guardons per reconèixer 'la tasca que han fet i esperem que segueixin fent de donar a conèixer els valors de les comarques gironines cara al turisme'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.