Successos

L’ESCALA

Detingut un menor per conducció temerària a Sant Martí d’Empúries

Els Mossos d’Esquadra de van detenir el dia 24 de març, a Sant Martí d’Empúries, un menor d’edat com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, per conduir sense haver obtingut mai el permís i conducció temerària, per un delicte de robatori o furt d’ús de vehicle i per resistència i desobediència als agents de l’autoritat i danys.

Els fets van tenir lloc el mateix dia 24 a la carretera GI-623, dins el terme municipal de l’Escala, on els agents havien establert un control de drogues i alcohol. Cap a un quart de dues de la matinada els agents van indicar al conductor d’un vehicle que s’apropava al control que s’aturés per tal de fer les proves d’alcoholèmia. En lloc d’aturar-se. l’home va accelerar i va continuar la marxa en sentit Sant Martí d’Empúries.

Els agents van seguir el conductor fugitiu, que circulava temeràriament sense respectar cap senyal de trànsit, fins que es va accidentar contra el mur d’una casa al mateix nucli de la població de Sant Martí d’Empúries.

Després de comprovar l’estat físic dels tres nois que hi havia dins del cotxe i veure que no tenien ferides, els van identificar. Tot seguit, van comprovar que el conductor era menor i, per tant, no havia obtingut mai cap permís de conduir. En fer les proves d’alcohol i drogues va donar negatiu a totes dues. També van constatar que el vehicle l’havia sostret poques hores abans a Ventalló.

El detingut va ser lliurat als seus tutors legals i serà citat per declarar sobre els fets davant la fiscalia de menors quan sigui requerit.

Detingut un camioner a l’AP-7

El mateix dia els Mossos d’Esquadra també van detenir un camioner per conduir temeràriament per l’AP-7, a l’alçada de Maçanet de la Selva. Al conductor, un home de 53 anys, se l’acusa de dos delictes contra la seguretat viària, conduir temeràriament i originar un greu risc per a la circulació.

Els fets van passar a l’autopista AP-7, en sentit sud i dins del terme municipal de Maçanet de la Selva, on cap a dos quarts de tres de la matinada els agents van ser requerits per diversos usuaris de la via ja que un camió circulava de manera negligent fent diversos canvis de carril de manera sobtada.

Els mossos van muntar un dispositiu per localitzar el camió i el van aturar al punt quilomètric 86.5, a una àrea de servei, on van detenir el conductor.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el mateix dia 24 de març, a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia