Successos

Tres detinguts pels aldarulls a Banyoles que van deixar cinc policies ferits

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Banyoles han detingut tres persones més relacionades amb els aldarulls que hi va haver a la capital del Pla de l’Estany el dimarts 19 i que va deixar cinc policies ferits a pedrades. Dos dels arrestats són majors d’edat (18 i 21 anys) i el tercer és un menor que ha estat el primer dels detinguts, a les vuit del matí, segons informa l’Acn.

Dels altres dos, el de 21 anys té antecedents i la policia l’ha capturat a dos quarts d’una del migdia, mentre que a l’altre se l’ha detingut a dos quarts d’onze del matí. Aquests tres arrestats formaven part del grup d’una seixantena de persones que protestava per la detenció de dos joves més i que van acabar ferint tres policies locals i dos mossos.

Els fets es van produir el dia de Sant Josep a la tarda. Tres policies locals de Banyoles i dos mossos d’esquadra van resultar ferits lleus després de ser apedregats per una seixantena de persones que protestaven per dues detencions. Agents de servei havien fet comprovacions en un pàrquing soterrani de la plaça de la Pau, al barri de la Farga, i havien descobert sis plantes de marihuana, un ventilador i un focus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia