Successos

successos

Dos morts i dos ferits greus en un xoc frontal entre dos turismes a Riudoms

Els fets van passar la nit de dijous a la T-310, per causes que s’investiguen

Les víctimes són el conductor i el passatger de davant d’un dels vehicles implicats

Dos persones van morir i dues més van resultar ferides greus aquest dijous a la nit en un xoc frontal entre dos turismes a la T-310 a Riudoms, al Baix Camp, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 22.29 hores per un sinistre al quilòmetre 4,7 d’aquesta via. Per causes que s’investiguen, es va produir un xoc frontal entre dos turismes. Com a conseqüència del sinistre, el conductor i el passatger de davant d’un dels vehicles van morir. Es tracta de M.B., de 38 anys i veí de Reus; i I.EO., de 27 anys. A més, el passatger posterior del mateix turisme i el conductor de l’altre van resultar ferits greus i van ser traslladats a l’Hospital Joan XXIII.

L’accident va obligar a tallar la via i a fer desviaments. Hi van treballar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquestes víctimes són 32 les persones mortes en accident de trànsit aquest 2024 a la xarxa de carreteres interurbanes de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia