Punt divers

Urbanisme investiga l'empresa on es construeix el cotxe de luxe Tramontana per edificar quatre naus industrials en sol rústic

COMARQUES GIRONINES

Urbanisme està investigant si l'empresa on es construeix el cotxe de luxe Tramontana ha fet una ampliació il·legal de les seves instal·lacions. L'empresa, Prada Nargesa S.L., s'ubica en una zona limítrofa del terme municipal de Palau de Santa Eulàlia. El seu propietari fa pocs mesos va portar a terme una ampliació, i va construir quatre naus d'uns 4.000 metres quadrats. La investigació es va iniciar arran d'una denúncia interposada per Salvem l'Empordà, i la Generalitat ja ha enviat un inspector al lloc i ha requerit informació a l'Ajuntament. El director dels serveis territorials d'Urbanisme a Girona, Camil Cofan, ha indicat que es tenen 'indicis' que l'ampliació no s'adequa a la normativa, i 'que és molt possible que no s'hagi complert la legalitat'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.