Successos

MAÇANET DE LA SELVA

Detenen dues persones amb 500 plantes de marihuana en dues cases

La Policia Nacional, juntament amb Vigilància Duanera i la Policia Local de Maçanet de la Selva, han detingut dues persones que tenien 533 plantes de marihuana en dues cases d’una urbanització de Maçanet. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van sospitar que en aquests dos immobles s’hi podria estar cultivant marihuana. Després de les investigacions pertinents, es va procedir a fer l’entrada i registre dels dos immobles amb 25 agents de la UIP, les unitats d’ordre públic de la Policia Nacional, a més d’agents d’investigació del cos i de Vigilància Duanera. Un cop a dins, els agents van descobrir les dues plantacions, a més de 859 grams de cabdells de marihuana.

Els agents també van trobar tot tipus de material necessari per fer créixer les plantes. En aquest sentit, van intervenir aires condicionats, cablejat de reg, transformadors, assecadors, ventiladors, filtres de carboni i fertilitzants. A més, i com sol ser habitual, els responsables de les plantacions tenien la llum punxada per tal de poder fer créixer les plantes. Un fet que incrementa el risc d’incendi per les possibilitats que hi hagi una sobrecàrrega. En total, s’estima que els dos arrestats haurien defraudat 79.230 euros de llum.

A banda de les 533 plantes de marihuana, el material i els 859 grams de cabdells, també es van intervenir 1.000 euros en bitllets fraccionats. Els dos responsables van quedar detinguts, si bé a un se’l va deixar en llibertat a les poques hores a l’espera que el jutge el citi a declarar. L’altre va quedar en llibertat amb càrrecs un cop va haver passat a disposició del jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Farners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia