Successos

L’incendi de la Pobla de Massaluca, estabilitzat

Ha cremat més de sis hectàrees i els bombers continuen remullant la zona

L’incendi forestal a la Serra de les Fites, a la Pobla de Massaluca (Terra Alta), que cremava des de primera hora de la tarda ha estat donat per estabilitzat poc abans de les nou de la nit, segons han informat els Bombers. El foc ha afectat unes sis hectàrees, principalment de pins i matolls, d’acord amb les dades provisionals facilitades pels Agents Rurals. En marxar la llum solar els quatre mitjans aeris s’han hagut de retirar, però les flames ja estaven pràcticament sota control i actualment els bombers mantenen 22 dotacions terrestres per remullar la zona.

A la zona cremara el bosc no és dens i hi ha alguns conreus que han ajudat a aturar les flames, malgrat que el vent que ha bufat durant la tarda a la zona ha complicat la situació en algun moment. Pel que fa a l’oerpatiu, els mitjans aeris han atacat el flanc esquerre, mentre que els terrestres treballaven al dret. La prioritat dels bombers ha estat tancar la cua de l’incendi, situada en un barranc.

Segons han pogut comprovar els bombers sobre el terreny, el foc tenia capacitat de crear focus secundaris, com de fet ha passat. Les flames han saltat la carena i hi ha hagut petites revifades, però tot i això les 22 dotacions amb 65 efectius han pogut contenir les flames, que ara són sota control.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia