Successos

Successos

Tres anys i mig de presó per intentar matar la parella de la seva exdona

La Fiscalia li demanava nou anys

L’advocat defensor acorda amb el ministeri públic la rebaixa

L’Audiència de Tarragona ha condemnat un home a tres anys i mig de presó per intentar matar la parella sentimental de la seva exdona a Cambrils l’any 2022. Tot i que inicialment la Fiscalia li demanava 9 anys per un delicte d’assassinat en grau de temptativa, aquest dilluns ha assolit un acord amb l’advocat defensor per rebaixar la pena, segons les agències. El condemnat es troba en presó preventiva des del novembre de 2022. A més, les parts han mantingut la indemnització de 7.768,67 euros per a la víctima, que ja ha estat consignada.

A l’escrit del ministeri públic, s’apunta que el condemnat va mantenir una relació sentimental amb la seva parella durant dotze anys, de la qual van néixer dues filles però “la ruptura no va ser acceptada per l’acusat, qui va conservar un sentiment de possessió i gelosia cap a la dona, considerant que era de la seva exclusiva propietat”. L’estiu de 2022, l’investigat va ser coneixedor que la seva exparella mantenia una relació amb un altre home, que no acceptava. Finalment, l’11 de novembre del mateix any, l’acusat es va dirigir al domicili de la nova parella, amb un objecte tallant i punxant, per agredir-lo. segons l’escrit, “el va atacar per sorpresa, impedint que es pogués defensar de l’atac, i li va clavar un objecte punxant a l’abdomen”. L’informe mèdic forense descriu que l’home va patir lesions a una zona on hi ha estructures vitals i va necessitar una intervenció quirúrgica urgent. Així mateix, afegeix que sense “l’efectivitat del tractament”, la ferida “de gravetat” hauria compromès la vida de la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia