Successos

successos

Detenen un home que acabava de robar un mòbil a una persona gran

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mataró van detenir dijous un home de 27 anys que acabava de robar un telèfon mòbil a una persona gran. Els fets van passar la tarda de dijous a l’avinguda del Maresme quan una patrulla de mossos va ser alertada i va poder contactar amb la víctima. L’home de 64 va explicar que un altre home li havia robat el telèfon mòbil, mentre caminava per l’avinguda. Els agents van comprovar que la víctima presentava lesions lleus, després de resistir-se amb el lladre que li agafava amb força el telèfon i va arribar a ser arrossegada pel terra abans d’agafar-li i fugir corrents.

Una altra patrulla dels Mossos d’Esquadra, adscrita al Grup de Delinqüència Urbana, va localitzar el presumpte lladre. Entre els objectes que portava al damunt es va localitzar el telèfon de la víctima. Per aquest motiu va ser detingut per un delicte de robatori amb violència i intimidació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia