Successos

successos

Un dispositiu a cases ocupades de la Marca de l’Ham se salda amb 63 inspeccions

La policia també ha citat set persones per infringir la Llei d’Estrangeria i s’han retirat sis vehicles

Un dispositiu policial conjunt de Guàrdia Urbana, Policia Nacional i Mossos d’Esquadra a les cases ocupades del barri de la Marca de l’Ham de Figueres s’ha tancat amb 63 inspeccions a domicilis, 52 actes per diverses infraccions i la citació de set persones per la Llei d’Estrangeria. Segons informa l’ACN, els agents de policia, que han començat l’operació a primera hora d’aquest matí als carrers Carles Corretger, Adela Rosa i Closeta, també ha retirat de la via pública sis vehicles.

En aquest sentit, l’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, ha remarcat a través de X (antigament Twitter) que “estem portant a terme un dispositiu policial especial a les cases ocupades de la Marca de l’Ham amb identificacions d’estrangeria i retirada de vehicles abandonats”.

No és el primer cop

De fet, no és la primera vegada que s’organitza un dispositiu amb les mateixes característiques a aquesta zona de la capital empordanesa. El novembre del 2022, es va fer un altre operatiu amb 53 identificacions i es va incoar un expedient preferent d’expulsió per estada irregular. A més, també es van entregar 14 citacions a ciutadans per a personar-se en la comissaria local per a la incoació d’expedients ordinaris de sortida obligatòria. Segons van explicar els agents en el seu moment, diverses associacions veïnals s’havien concentrat contra les ocupacions d’habitatges al barri, l’increment de la inseguretat i el consum de drogues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia