Successos

índia

Moren almenys set nadons en un incendi en un hospital infantil a Delhi

El govern de l’Índia ha ordenat l’arrest dels responsables del centre sanitari privat per possible negligència

Tragèdia a l’Índia. Almenys set nadons van morir dissabte al vespre en un incendi que va arrasar un hospital infantil privat de la zona de Vivek Vihar, a Delhi, segons ha informat la policia aquest diumenge. Els bombers van rebre una trucada d’alerta a 2/4 de dotze de la nit i, tot seguit, efectius d’aquest cos d’emergències i de la policia es van desplaçar fins al centre sanitari per apagar el foc. Mentre arribaven els efectius d’emergències, vianants que passaven per la zona i veure les flames van córrer cap a l’interior de l’hospital per rescatar els nounats. Segons les autoritats es van aconseguir rescatar els dotze nadons que hi havia en aquell moment a l’hospital, set dels quals lamentablement, però, van morir abans de rebre atenció mèdica.

Les primeres hipòtesis dels bombers apunten a l’explosió d’una bombona d’oxigen. Les autoritats de l’Índia han obert una investigació per aclarir el tràgic succés i han ordenat l’arrest dels responsables de l’hospital infantil privat sota la sospita de possible negligència.

Aquest no va ser l’únic incendi mortal que hi va haver dissabte a l’Índia.

Segon incendi

Una trentena de persones, entre elles diversos nens, van perdre la vida en un foc en un parc d’atraccions de la ciutat de Rajkot, a l’estat de Gujarat. En el moment de l’incendi, hi havia molta gent a les instal·lacions perquè a l’Índia ja han començat les vacances d’estiu a l’Índia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia