Successos

RIPOLL

Detenen els autors de dos robatoris comesos en una fleca i una benzinera

Agents de Mossos de l’Àrea Bàsica Policial de Ripoll van detenir el dia 4 de juny dos homes de 38 i 41 anys com a presumptes autors d’un robatori amb força en un forn de pa.

A l’home de 38 anys també se l’acusa i el van arrestar, el mateix dia, juntament amb un tercer detingut de 45 anys per haver comès, ambdós, un altre robatori amb força, en aquest cas en una benzinera. El primer dels robatoris es va perpetrar la matinada del 17 de febrer en un forn de pa situat al carrer de Sant Pere. Els dos autors van accedir a l’establiment trencant un fals sostre de la part posterior de la botiga. Una vegada dins van forçar la màquina expenedora de diners amb una recaptació de 2.500 euros. El valor dels danys que van ocasionar és d’aproximadament 8.000 euros.

El segon dels fets, es remunta a la matinada del 27 d’abril, quan els dos lladres van entrar a robar en una benzinera de la població de Ripoll. Per accedir-hi van forçar la finestra del local amb una escarpa i un martell. Un cop a dins van sostreure 3.000 euros de la màquina de cobrament i 1.200 euros en monedes de la màquina de canvi. A més, el valor dels danys causats s’ascendeixen a uns 10.000 euros.

Gràcies a la col·laboració ciutadana i a la coordinació amb la Policia Local de Ripoll, la Unitat d’Investigació va poder recuperar la indumentària amb què els autors havien perpetrat el robatori a la fleca, que va ser un indici clau en la investigació. Fruït de les indagacions els investigadors van poder identificar i detenir els tres lladres, amb la coincidència que un d’ells, havia participat en els dos fets delictius. Els tres detinguts, tots ells amb antecedents, van passar el 5 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia