Successos

Tres detinguts per tenir plantacions de marihuana a Salt i Vilobí d’Onyar

Agents de Policia Nacional van desmantellar dues plantacions de marihuana a Salt i Vilobí d’Onyar durant el mes de maig i van detenir tres persones. En els dos casos, havien punxat la llum per tal de fer funcionar les làmpades, ventiladors, extractors i altres aparells, necessaris per fer créixer la droga. En total, els investigadors xifren en 75.000 euros els diners defraudats a la companyia.

Els tres detinguts, un dels quals tenia una reclamació judicial per un delicte contra la seguretat del trànsit, van quedar en llibertat a l’espera de judici.

En el cas de Vilobí, la plantació estava distribuïda en cinc habitacions de les dues plantes d’una masia. Com a Salt, els responsables de la droga havien pres les mesures necessàries per aïllar la marihuana de l’exterior per intentar que no cridés l’atenció. Per aconseguir-ho, feien servir tot tipus de material d’un cost elevat i que també va quedar intervingut per la policia.

La investigació es va dur a terme gràcies a la col·laboració ciutadana, la qual, es va veure afectada pels efectes associats al cultiu i tràfic de marihuana de la zona, així com als problemes de sobrecàrrega a l’estesa elèctrica que ocasionen talls de llum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia