Successos

Llibertat per a Wafa Marsi, la mediadora social dels terroristes del 17-A

Aquest matí han deixat en llibertat Wafa Marsi, l’antiga mediadora social de Ripoll que havia tractat els terroristes del 17-A, segons ha avançat a les xarxes la periodista Anna Punsí. Marsi es va fer popular després dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils perquè coneixia els autors i els havia tractat, detinguda dimarts a Olot en el marc d’una operació contra una xarxa que introduïa haixix a Catalunya.

Wafa Marsi, de 37 anys, ja havia estat detinguda uns dies abans a Moià per pertinença a organització criminal. La policia ja l’havia detinguda el passat mes de febrer per un delicte contra la salut pública, segons va confirmar ahir SER Catalunya. Tenia llogada una casa al carrer Joaquim Sala número 14 on la policia va trobar 1.343 quilos d’haixix en diversos fardells repartits pel menjador, 66 quilos de cabdells de marihuana i dues armes de foc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia