Successos

estats units

Un tiroteig indiscriminat deixa nou ferits en un parc aquàtic a Detroit

Un individu va obrir foc contra la multitud, entre la qual hi havia nombrosos infants

El sospitós va fugir i va ser trobat posteriorment mort en una casa pròxima a les instal·lacions recreatives

Un nou tiroteig indiscriminat als Estats Units va sembrar dissabte el terror en un parc aquàtic a Detroit, a l’estat nord-americà de Michigan. El succés va passar a les cinc de la tarda hora local, quan el parc estava ple de gom a gom. Segons sembla, un home que circulava en cotxe es va aturar a l’àrea recreativa a Rochester Hills, al nord de Detroit, va baixar del vehicle i va obrir foc indiscriminadament contra la multitud amb una arma curta de calibre 99 mil·límetres.

El sospitós, segons va explicar la policia, va sortir del cotxe i es va dirigir a peu fins a la zona aquàtica, on va obrir foc. Hauria disparat almenys vint-i-vuit trets, segons la policia. En el moment del succés hi havia nombrosos menors en el parc.

La premsa local informa d’almenys dos nens ferits, un de vuit anys i un de quatre. El gran es troba en estat crític a causa d’una ferida de bala al cap, mentre que el petit està estable. La mare dels petits, que també va resultar ferida, es troba també en estat crític. La policia va rebre el primer avís quan passaven deu minuts de les cinc de la tarda i va trigar només dos minuts a arribar al parc, però el sospitós ja havia marxat. A l’escena del crim van trobar l’arma i tres carregadors. L’adreça del registre de l’arma va dur els agents fins a la casa on el presumpte sospitós vivia amb la seva mare, situada prop del parc. L’home es va atrinxerar a la casa i després d’hores intentar contactar amb ell sense èxit, els agents van irrompre a l’habitatge, on van trobar el sospitós sense vida.

“És una escena horrible que es repeteix massa cops en tot el nostre país”, va lamentar l’alcalde de Rochester Hills, Bryan Barnett, en declaracions recollides per l’agència Efe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia