Punt divers

Detingudes tres persones aquest cap de setmana a Osona per conduir begudes

COMARQUES GIRONINES

Els Mossos d'Esquadra van detenir el cap de setmana passat a Osona tres conductors per conduir beguts, entre altres delictes. Alexandre J. G., de 25 anys, nacionalitat espanyola i veí de Vilobí d'Onyar (Selva), va ser aturat en un control d'alcoholèmia al quilòmetre 69,5 de la N-152, a Gurb (Osona). El noi portava a les mans una cigarreta, suposadament un porro, i tenia en el posavasos del vehicle dos combinats alcohòlics. El jove, que presentava evidents símptomes d'anar begut, va fer malament la prova de manera voluntària quatre vegades. Els agents van indicar-li que aparqués el vehicle i el conductor va aprofitar per intentar fugir, sense aconseguir-ho.

En l'escorcoll del cotxe, els Mossos van trobar una peça de color marró, presumptament haixix, un porro sense consumir i dos ganivets de cuina, a més de diverses ampolles d'alcohol i una bossa de glaçons. Alexandre J. G. va quedar detingut per negativa a sotmetre's a les proves, resistència i desobediència a agents de l'autoritat i conducció sota els efectes de l'alcohol i de substàncies estupefaents.

Mitja hora després, al mateix control d'alcoholèmia, els Mossos van detenir Marc R. P., de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tona (Osona), com a presumpte autor d'un delicte de conducció temerària, sota els efectes de l'alcohol, negativa a sotmetre's a les proves i resistència i desobediència a agents de l'autoritat.

Més tard, els agents van aturar un turisme on el seu conductor Marc R. P., va donar positiu penal en la prova amb una taxa de 0,78 mg/l d'aire expirat, triplicant la legalment permesa. En tot moment, el jove va mostrar una actitud desafiant. Mentre estava estacionat esperant el resultat definitiu de la prova, va marxar del control i va xocar amb un altre vehicle que estava aparcat davant del seu i el va danyar. Després va fugir a gran velocitat, fent avançaments antireglamentaris. Els agents van iniciar el seguiment, i tres quilòmetres enllà, el jove va fer cas de les indicacions policials i va aturar el cotxe. Tot seguit va ser detingut.

Finalment, el aquest dilluns es va detenir Krzysztof Pawel K., de 30 anys, nacionalitat polonesa i veí de Sallent (Bages), com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques i sense haver obtingut mai el permís. La matinada de diumenge a dilluns, aquest conductor va patir un accident amb el seu vehicle al quilòmetre 45.5 a la carretera C-16, al terme municipal de Sant Vicenç de Castellet (Bages). L'home, que no estava ferit, va ser requerit per fer la prova d'alcoholèmia en observar que presentava símptomes d'anar begut. El resultat va ser positiu penal amb una taxa de 1,02 mg/l d'aire expirat, quadruplicant la permesa, i va quedar detingut.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.