Punt divers

La neu altera el funcionament de 4 línies escolars i obliga a circular amb cadenes en 8 vies del Pirineu lleidatà

ALT PIRINEU I ARAN

La nevada caiguda aquest dimecres al Pirineu ha alterat el funcionament normal d'algunes rutes de transport escolar. A la Vall de Boí s'ha hagut de canviar l'autobús per vehicles tot terreny. En aquesta ruta hi ha una vintena de nens. Les dos línies que afecten els pobles de Senet, Casos i Sarroqueta i Malpàs Corroncui els pares han hagut de portar els nens fins a la cruïlla de la carretera principal, la N-230, i la línia d'Hostalet, que afecta un nen, s'ha suspès. Pel que fa al Pallars Sobirà si la nevada no para és possible que algunes línies retornin els nens a casa més aviat de l'hora prevista. És obligatori l'ús de cadenes en una desena de vies i el Port de la Bonaigua està tancat.

Cal l'ús de cadenes per circular per les carreteres L-500 en el Pont de Suert, L-501 i L-502 a la Vall de Boí, L-504 a Llavorsí, L-510 a Tírvia, el Port de la Bonaigua està tancat i per la C-142b en el Pla de Beret, per la C-28 a Salardú i Vielha Mijaran és obligatori l'ús de cadenes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.