Punt divers

L'Ajuntament de Sort posa en marxa estratègies per fer front a la crisi

ALT PIRINEU I ARAN

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sort es vol donar suport a totes aquelles actuacions que puguin suposar una millora en el rendiment dels negocis i posar en marxa estratègies per fer front a la crisi, atesa la complexa situació que està vivint el teixit empresarial. Una de les línies que està potenciant és la formació a l'empresa, aprofitant la reducció de feina per enriquir el capital humà. L'Ajuntament de Sort vol potenciar l'oferta formativa i per aquest motiu ha signat un conveni de col·laboració amb l'Acadèmia Roland School, únic centre col·laborador del Departament de Treball a Sort, per articular l'oferta i la demanda de formació contínua al municipi.

Des de l'Ajuntament s'han posat en marxa altres actuacions, entre les quals destaca el curs de gruistes iniciat el mes de novembre, del qual se'n farà una segona edició properament donada la creixent demanda manifestada pels constructors de la comarca.

El proper dilluns dia 12 de gener s'inicia a Sort un curs de Finances per a no financers en col·laboració amb l'Institut Català de les Dones i la Cambra de Comerç de Lleida. Durant el primer trimestre de l'any l'Ajuntament de Sort té previst signar un conveni de col·laboració amb la Universitat de Lleida per ampliar les alternatives formatives del municipi de Sort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.