Punt divers

El Consell del Sobirà i Política Territorial ultimen un conveni que deixarà 4,8 milions d'euros per carreteres

ALT PIRINEU I ARAN

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha aprovat inicialment el Pla Comarcal de Muntanya (2008-2012) que contempla les principals obres a fer durant els pròxims 4 anys. Aquest es tracta del tret de sortida per la seva aprovació definitiva per part del Govern de la Generalitat. Vicenç Mitjana president del Consell Comarcal ha explicat que s'està acabant de negociar amb el Departament de Política Territorial un conveni que ha de portar a la comarca 1 milió d'euros anual per millorar carreteres comarcals i 200.000 euros per manteniment. D'aquesta manera es veuria doblada la xifra actual de 500.000 euros. Es tracta d'un conveni específic per la comarca del Pallars Sobirà pels pròxims 4 anys.

El Sobirà té més de 300 quilòmetres de carreteres locals per gestionar. Mitjana explica que aquestos 4,8 milions d'euros son per aquesta legislatura i el conveni té efectes retroactius. Mitjana diu que el que caldrà fer ara és una molt bona gestió d'aquesta aportació. El president comarcal explica que per primera vegada es dota al Pallars d'una aportació per carreteres fixa i d'aquesta magnitud.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.