Punt divers

El comitè d'Aconda Paper exigeix el nom del suposat inversor perquè sospiten que pot ser 'fantasma'

COMARQUES GIRONINES

El comitè d'empresa de la fàbrica Aconda de Flaçà ha exigit al Govern el 'nom i cognoms' del suposat inversor interessat en adquirir l'empresa per assegurar-se que no és 'un inversor fantasma'. Aquesta és un dels principals assumptes que el comitè ha posat sobre la taula durant la reunió que han mantingut aquest dimarts amb el director de Relacions Laborals de la Generalitat. El president, Joan Brugué, ha explicat que 'com amb qualsevol reunió amb l'administració, no hem sortit amb cap resposta concreta' tot i que esperen que els hi donin el nom de l'inversor en el termini d'una setmana. També han demanat que, si una nova empresa adquireix Aconda, es garanteixin els llocs de treball.

'La situació és límit i volem sortides ja', ha reiterat el president del comitè d'empresa de la factoria de Flaçà que, malgrat la situació, afirma que la plantilla de treballadors vol ser 'optimista' i pensar que aquesta 'lluita contra rellotge' acabarà amb final feliç.

L'objectiu del comitè d'empresa és 'clar': continuar amb la plantilla que hi ha actualment però no es tanquen a 'futures negociacions' amb el suposat inversor. Brugué creu que els deutes que arrossega l'actual propietat -la família Carulla- és un dels aspectes que fa enrere l'administració a l'hora d'injectar-hi diners i, per això, confia que el procés de liquidació i l'aparició d'un nou inversor pugui posar punt final a aquestes reticències.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.