Punt divers

Gran Pallars tanca la temporada amb rècord de venda de forfets superant els 185.000

ALT PIRINEU I ARAN

Les tres estacions d'esquí del Pallars Sobirà, Port Ainé, Espot i Tavascan, han tancat la temporada amb la venda de 185.000 forfets de dia. La marca Gran Pallars, que inclou les estacions d'Espot i Port Ainé, n'han venut 170.000, 50.000 més que la campanya passada i Tavascan 15.000. La temporada ha tingut una durada de 132 dies d'esquí, es va iniciar el 3 de desembre i va acabar el 13 d'abril. Els responsables de l'estació estan contents, ja que han assolit els objectius comercials marcats a començament de temporada, encara que són conscients que l'impacte de la crisi econòmica s'ha deixat sentir en certa mesura.

Joan Cristòfor Pérez, director comercial i de marketing de Gran Pallars ha destacat que 'per nosaltres ha estat una bona temporada, ja que no hem d'oblidar que veníem d'una situació empresarial complicada. D'una banda s'ha consolidat l'oferta de la neu als Pallars i pràcticament s'ha aconseguit poder esquiar als tres centres d'aquesta comarca amb un sol forfet. En aquest sentit, estem molt satisfets, ja que el aficionat a la neu i els mateixos habitants del Pallars comencen a valorar molt positivament l'esforç que s'ha fet per oferir un producte de neu competitiu, tant en preu com en serveis.' Les estacions han tancat, però la central de reserves de Gran Pallars continua oberta al públic, mitjançant la web i ofereix allotjament i activitats de turisme actiu i esports d'aventura a tota la comarca dels Pallars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.