Punt divers

Aconda Paper reprendrà la producció la setmana vinent a l'espera de l'entrada imminent d'un nou inversor

COMARQUES GIRONINES

Els treballadors de la factoria paperera Aconda de Flaçà, en ple procés de tancament, reprendran la producció la setmana vinent després de quinze dies d'aturada per manca de liquiditat per comprar matèria primera. 'A partir de dilluns tothom tornarà al seu lloc de treball i tornarem a reprendre l'activitat en condicions normals', ha assenyalat el president del comitè d'empresa, Joan Brugué, un cop ha rebut el vist-i-plau dels prop de 200 treballadors que han assistit a l'assemblea d'aquest divendres. 'Això servirà per donar ànims als treballadors i també anirà bé perquè els inversors que s'han interessat en adquirir la companyia vegin com funciona la fàbrica', ha continuat Brugué.

'Sembla que les converses amb algun d'aquests inversors estan bastant avançades', ha assenyalat el president del comitè d'empresa. 'En aquests moments, s'opta per la màxima discreció per mirar de no entorpir tot un procés que ara sembla que sí està encarrilat per facilitar l'entrada d'un nou inversor privat a Aconda Paper', ha comentat amb esperança Brugué. 'Parlaré ben clar, tenim la carta d'un inversor que és ferma i després en tenim la carta d'un altre inversor que desconeixem. Només crec que tenim aquestes dues cartes per reflotar l'empresa i em sorprendria molt que n'hi hagués alguna altra', ha manifestat el president del comitè d'empresa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.