Punt divers

Llena destaca que el Govern fa la feina que ha de fer 'però de manera discreta'

CAMP DE TARRAGONA

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, ha afirmat aquest dissabte que el Govern fa la feina que ha de fer 'però de manera discreta' en totes de les àrees en les quals té competència. Durant la seva breu intervenció, Llena ha destacat que, en els darrers anys, la Generalitat i la conselleria d'Agricultura i Acció Rural han endegat diferents ajudes per tal que el sector tingui els serveis i instruments necessaris per dur a terme la seva feina. Llena ha fet aquestes declaracions a Gandesa amb motiu de la inauguració dels camins de Les Puntes, Mas de Vidal i dels Masos.

D'altra banda, l'alcalde de Gandesa, Miquel Aubà, ha destacat que la inauguració d'aquests camins rurals significa un avenç important per evitar que els pagesos hagin de transitar per les carreteres. Aubà ha dit que aquests nous camins 'faciliten fer la feina ben feta'.

L'actuació de condicionament i millora duta a terme en els més d'onze quilòmetres que sumen les tres infraestructures viàries, transitades principalment per pagesos, s'ha centrat en ampliar revolts, donant un sobreample en aquells punts on era més necessari, a més de construir una base nova, una pavimentació amb DTS, un nou drenatge, i la senyalització bàsica dels mateixos. La inversió total ascendeix a 543.591,54 euros.

La inversió total en actuacions en camins rurals a la comarca de la Terra Alta en el període 2004-2008 s'eleva a 5,32 milions d'euros, dels quals ja s'ha executat projectes per valor de 4,40 milions d'euros, i la resta s'acabaran aquest mateix any.

Posteriorment, el titular del DAR ha presidit la inauguració de l'Agrobotiga de la cooperativa Agrícola Sant Josep de Bot, en el marc de la XIII Festa de l'Oli. Acte seguit, el conseller ha participat en un dinar popular que s'ha celebrat al Club esportiu de Bot.

Durant la jornada, ha acompanyat el conseller el director dels Serveis Territorials del DAR a les Terres de l'Ebre, Antoni Espanya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.