Punt divers

Fecsa Endesa millora la xarxa elèctrica de cinc municipis de les Garrigues i el Segrià

PONENT

Fecsa Endesa ha construït una línia de mitja tensió a les Garrigues amb l'objectiu de reforçar i tancar l'anella elèctrica de la zona i millorar la qualitat del subministrament de la Granadella, Bovera i Bellaguarda (Garrigues) i Torrebesses i Sarroca de Lleida (Segrià). L'operació ha tingut un pressupost de 94.000 euros, aportats per la companyia, i ha consistit a estendre 2,7 quilòmetres de cable de 25 quilovats des de la subestació de Seròs i muntar onze torres metàl·liques per connectar aquesta nova línia amb les altres ja existents a la zona. Amb aquesta acció, aquests cinc municipis passen a tenir doble alimentació i es garanteix que, en cas d'imprevist, puguin rebre energia per una segona via.

Aquests treballs possibiliten el creixement i el desenvolupament de la zona, no només per atendre al creixement vegetatiu, sinó els nous subministraments que hi puguin haver en un futur. Aquesta actuació forma part dels plans d'inversió i millora de les infraestructures elèctriques de Fecsa Endesa a la demarcació de Lleida, amb l'objectiu d'incrementar la qualitat del servei als seus 175.000 clients.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.