Punt divers

Mas diu que si CiU no hagués iniciat les obres del túnel de Bracons, el govern "no l'hauria començat mai"

COMARQUES GIRONINES

El president de CiU, Artur Mas, ha manifestat aquest divendres, dia de la inauguració del tram de l'eix Vic-Olot (C-37) que inclou el túnel de Bracons, que si l'últim govern convergent no hagués iniciat les obres del túnel, "el tripartit no l'hauria començat mai". Mas ha mostrat la seva satisfacció per l'obertura del túnel, tot i que ha lamentat el "retard" del projecte, iniciat el 2003. Segons el líder de CiU, el govern "va tenir paralitzat més d'un any" el túnel perquè "volien fer alguna cosa que no s'assemblés a allò que ja estava fent CiU", fet que ha qualificat de "ridícul". Mas creu que el túnel "haurà quedat una mica més estret i una mica més insegur que el que estava planificat inicialment".

Mas també ha recordat que "ara hi ha un deure pendent molt important", que són "tots els accessos a la Garrotxa", en concret a Olot. En aquest sentit, Mas ha afirmat que el govern "no ha fet res" i ha previst que "hi haurà un col·lapse molt important" quan els usuaris comencin a utilitzar aquesta infraestructura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.