Punt divers

Enxampen un home i una dona 'in fraganti' que robaven en una casa de Sant Pere de Torelló

CATALUNYA CENTRAL

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat a Sant Pere de Torelló (Osona) un home i una dona després d'enxampar-los 'in fraganti' a l'interior d'un habitatge del carrer Sant Feliu quan presumptament es volien endur alguns objectes del seu interior. Segons fonts dels Mossos, va ser un veí qui va alertar a la policia del fet que se sentia moviment a l'interior de l'habitatge en una hora en què les persones que hi viuen havien de ser fora. Els mossos van anar al lloc dels fets i van veure que s'havia forçat una porta trencant un vidre i van localitzar els dos detinguts a l'interior. Entre els objectes que portaven, hi havia rellotges i ampolles de colònia.

Els fets van passar cap a les nou del vespre. Els dos detinguts són Rafael C.E. de 48 anys i sense domicili conegut i Josefa D.G. de 39 anys i veïna de Sant Pere de Torelló. Els presumptes autors, que tenen antecedents policials per robatori amb força, van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Vic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.