Punt divers

Denuncien un home per conduir sota els efectes de l'alcohol tot i haver perdut tots els punts

CATALUNYA CENTRAL

Els Mossos d'Esquadra han imputat un veí de Sant Hipòlit de Voltregà (Osona) per un delicte contra la seguretat viària després de ser denunciat diumenge a la matinada en un control preventiu d'alcoholèmia per conduir sota els efectes de l'alcohol. L'imputat, de 38 anys, conduïa tot i haver perdut tots els punts del permís de conducció, segons han informat fonts policials. El control es va instal·lar al quilometre dos de la carretera BV-5222 al terme municipal de Roda de Ter (Osona). El conductor va donar un índex d'alcohol de 0'33 en la primera expiració i 0,31 en la segona. Quan se li va demanar la documentació per a tramitar la sanció administrativa va donar una identitat falsa.

Posteriorment quan va ser traslladat a les dependències dels Mossos per acreditar la seva identitat que no podia provar documentalment va confessar el seu nom real. Els agents policials van comprovar que es tractava de Lluís S.C., de nacionalitat espanyola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.