Punt divers

La Bruixa d'Or esgota els dècims de Nadal havent facturat més de 110 milions d'euros

ALT PIRINEU I ARAN

La gent que s'ha apropat aquest dissabte a l'administració de loteria La Bruixa d'Or de Sort s'han hagut de conformar en comprar dècims del sorteig del Nen ja que els de la Grossa de Nadal estan exhaurits des de fa 24 hores. Xavier Gabriel, propietari de l'administració que més ven de l'Estat, ha dit que han facturat més de 110 milions d'euros en dècims pel sorteig de la Grossa i ha recordat que matemàticament tenen un 42% de possibilitats de repartir un premi important. Com és habitual en aquestes dates ha pronosticat el número en què acabarà el primer premi de la Grossa i ha dit que serà l'11.

Pel que fa a la crisi econòmica Xavier Gabriel ha explicat que ha impedit augmentar les vendes però que no ha fet disminuir-les tampoc. Per consolidar les vendes en època de crisi ha dit que ha fet potents campanyes de promoció a nivell nacional i ha incidit de manera especial a traves d'Internet.

Mitjançant la xarxa ha arribat a clients com els alemanys, els anglesos o els xinesos. Gabriel ha dit que traduint la web al xinés li han reportat ja 1.000 nous clients xinesos.

Gabriel ha dit que per si toca algun dels premis importants de la Grossa ja té preparades algunes sorpreses, que no passen per l'habitual brindis amb cava, ha dit.

Recordar que aquest dissabte és el darrer dia per comprar loteria de la Grossa de Nadal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.