Punt divers

Un camió perd la càrrega a la C-51 a Rodonyà

CAMP DE TARRAGONA

Un camió ha perdut la càrrega aquest dimecres al migdia mentre circulava per la C-51, al terme de Rodonyà (Alt Camp). En l'accident, que no ha causat ferits, només s'hi ha vist implicat el camioner, que s'expressava en alemany. Segons fonts del Servei Català de Trànsit, l'avís de l'accident s'ha rebut a dos quarts de dues, i ha tingut lloc al punt quilomètric 19. El camioner circulava en direcció al Vendrell quan ha patit l'accident i ha perdut tota la càrrega. Un munt de paquets que contenien menjar per a animals han quedat escampats per la calçada. Els Mossos han donat pas alternatiu en aquest tram, a tocar de la cruïlla d'accés a la Juncosa del Montmell i a Masllorenç.

La C-51 és la carretera que uneix les capitals de l'Alt Camp i el Baix Penedès i és molt transitada per camions. La Generalitat n'ha adjudicat un projecte de millora, que està previst que es comenci a executar aquest primer trimestre d'enguany.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.