Punt divers

L'home trobat mort a una urbanització de Mont-roig del Camp és de nacionalitat holandesa

CAMP DE TARRAGONA

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant la mort violenta d'un home de mitjana edat i de nacionalitat holandesa a la urbanització El Casalot de Mont-roig del Camp (Baix Camp). Els fets van tenir lloc aquest dimecres al vespre al número 14 del carrer Anubis de la urbanització, on l'home va ser trobat amb diversos impactes de bala. Veïns de la zona han mostrat la seva sorpresa davant d'aquest succés, ja que es tracta d'una urbanització 'molt tranquil·la', amb xalets de segona residència. Alguns veïns consultats per l'ACN han confirmat que només hi viuen els caps de setmana i durant les vacances.

El succés ha generat confusió entre els veïns de la zona, que apuntaven la possibilitat que fossin més d'una les persones mortes. Segons ha relatat una veïna, aquest dimecres al vespre va sentir el so dels trets, pensant-se que eren petards.

L'habitatge on han passat els fets, que duu el nom de 'Casa Miranda', és un xalet d'aparença luxosa, amb piscina i fins i tot una càmera de seguretat. A dins, es podien veure una furgoneta, amb matrícula holandesa, i una bicicleta de muntanya, fora del garatge. El carrer no mostrava signes aparents de violència ni precintes policials.

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Territorial d'Investigació de la Regió Policial Camp de Tarragona treballen per identificar i detenir els responsables dels fets, mentre el jutge de guàrdia de Reus ha decretat el secret de sumari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.