Punt divers

El cap comarcal del PP al Sobirà rebaixa els cafès a 0,50 euros al bar que regenta mentre Zapatero sigui President

ALT PIRINEU I ARAN

El cap comarcal del Partit Popular al Pallars Sobirà, Pere Olives, ha aplicat una mesura per captar i mantenir clients al bar que regenta a Sort en temps de crisi. La iniciativa consisteix en rebaixar a la meitat el preu del cafè i el croissant a 0,50 euros la unitat i el tallat a 0,60. Pere Olives, que les passades eleccions municipals encapçalava la llista municipal pel Partit Popular de Sort, ha dit que mantindrà aquestos preus mentre Zapatero sigui president. Olives argumenta que tot i semblar una mesura contradictòria amb els seus ideals polítics aquesta mesura pretén fer reflexionar els clients davant l'actual situació econòmica i les poques mesures que aplica el Govern de l'Estat.

Pere Olives ha destacat que la qualitat dels cafès, tallats i pastes que ofereix a aquestos preus tant reduïts no disminuiran de qualitat. Fa unes setmanes ja va fer una primera rebaixa de 10 cèntims aspecte que li va representar un increment de la clientela. Olives ha dit que si la mesura funciona bé es plantejarà rebaixar els preus de d'altres productes del bar. Aquest dijous és el primer dia que Olives aplica els nous preus al bar, rebaixa que ha sorprès satisfactòriament els clients habituals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.