Punt divers

Un treballador resulta ferit greu en quedar colgat per una esllavissada de terra a Tortellà

Un noi de 25 anys ha resultat ferit de gravetat en quedar colgat per una esllavissada de terra mentre treballava en les obres del col·lector de la zona sud del nucli urbà de Tortellà (Garrotxa). L'accident laboral s'ha produït quan passaven cinc minuts de dos quarts de quatre de la tarda al quilòmetre 1,7 de la GI-523 quan quatre operaris estaven treballant en el col·lector i s'han vist sorpresos per l'esfondrament d'un dels laterals de l'obra. Tres dels operaris han pogut evitar l'allau de terra mentre que un altre ha quedat totalment sepultat durant uns minuts. Els mateixos companys l'han auxiliat perquè no s'asfixiés i han esperat l'arribada dels serveis d'emergència per treure'l del forat.

Segons els companys, l'operari accidentat ha estat conscient durant l'hora i mitja que han durat les tasques de rescat per part de les cinc dotacions de Bombers i dues dels Mossos d'Esquadra que s'han desplaçat fins al lloc del sinistre. El jove es queixava molt d'un braç i d'una cama i ha estat traslladat ràpidament en ambulància a l'hospital. Els treballadors s'han mostrat 'impactats' i han reconegut que el jove paleta ha tingut sort de quedar colgat en un lateral de l'esllavissada i no a la part central.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.