Punt divers

Troben 52.500 paquets de tabac amagats en dues furgonetes a Martinet però els contrabandistes aconsegueixen fugir

La Guàrdia Civil va localitzar dissabte a l'interior de dues furgonetes 52.500 paquets de tabac de contraban, valorat en 137.500 euros, a l'inteior de diverses caixes. La policia va enxampar els contrabandistes a la localitat de Martinet (Cerdanya) quan intentaven traspassar part del tabac d'una furgoneta -amb matrícula andorrana- a un tot terreny -amb matrícula de Barcelona- tot i que les persones que ho estaven fent van aconseguir fugir corrent pels carrers del poble sense ser localitzats per la policia. En l'operació, el cos policial ha intervingut fins a tres vehicles que han estat dipositats al Jutjat d'Instrucció número 1 de la Seu d'Urgell, qui s'encarregarà del cas.

Dissabte a les onze de la nit, la policia va veure dos vehicles que circulaven per la N-260 i que entraven al nucli de Martinet. La patrulla els va seguir i va trobar els conductors en un aparcament quan estaven traspassant part del tabac de la furgoneta al tot terreny. Quan la policia s'hi va acostar, els homes van aconseguir fugir a peu per l'interior del poble sense poder ser localitzats. Segons fonts policials, a l'interior dels vehicles hi havia diverses caixes que contenien 52.500 paquets de tabac de contraban de diverses marques, valorats en uns 137.500 euros. El Jutjat d'Instrucció número 1 de la Seu d'Urgell s'ha fet càrrec de la instrucció del cas així com del tabac i dels tres vehicles intervinguts durant l'operació policial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.