Punt divers

La víctima de l'accident a Ger era un veí de Puigcerdà

La víctima mortal de l'accident d'aquest divendres a la tarda a Ger (Cerdanya) era un veí de Puigcerdà de 67 anys i nacionalitat espanyola, Sicinio V. B., segons han informat els Mossos d'Esquadra. L'home anava amb un Land Rover -i no un jeep, com havien explicat inicialment els Bombers de la Generalitat- i ha perdut la vida en caure per un barranc amb un fort pendent d'uns 100 metres, a l'alçada del número 1 del camí d'en Niula, un punt de difícil accés. L'home viatjava sol en el vehicle, un tot terreny vell de color crema on duia estris de pescar i un cistell amb bolets, entre altres objectes. El cotxe ha quedat completament destrossat i les peces, repartides al llarg de tot el precipici.

Fins al lloc del sinistre, que ha tingut lloc cap a un quart de quatre de la tarda, s'han desplaçat cinc dotacions terrestres dels Bombers i un helicòpter; diverses dotacions dels Mossos i els serveis sanitaris.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.