Punt divers

Castellfollit de la Roca aprova una moció en suport a la plataforma Garrotxa Decideix

Castellfollit de la Roca (Garrotxa) ha aprovat en el ple d'aquest dimarts una moció en suport a la plataforma Garrotxa Decideix, creada per impulsar de forma conjunta els referèndums independentistes dels 21 municipis. El ple va aprovar-lo per unanimitat, després que anteriorment hi hagués hagut un intent per part de CiU, al govern, i ERC, a l'oposició, de redactar la seva pròpia moció. L'alcalde d'aquesta localitat, Moisès Coromina, explica que s'ha optat per aquesta opció perquè és un tema que està 'per sobre dels criteris dels partits'.

Castellfollit de la Roca se suma als municipis garrotxins que donen suport a les consultes independentistes i ja és el tercer en pronunciar-se a favor, juntament amb Mieres i la Vall d'en Bas. El seu alcalde ha explicat que 'amb un minut va estar resolt', i que la moció va comptar amb el suport de tots els representants al consistori. ERC, a l'oposició, havia entrat en l'últim ple una moció que donava suport a les entitats que volguessin dur a terme una consulta popular, però l'alcalde, de CiU, va optar per deixar-la sobre la taula i estudiar-la. Aquest partit també va treballar en la redacció d'una moció similar però al final s'ha optat per votar de forma conjunta la moció presentada des de la plataforma Garrotxa Decideix. 'Vam pensar que aquest tema ha d'estar per sobre dels criteris dels partits polítics i per això, per unamitat, ens hem unit a aquesta plataforma'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.