Punt divers

Detenen un veí d'Alfarràs després d'haver agredit la seva dona amb una arma blanca i autolesionar-se posteriorment

Un veí d'Alfarràs (Segrià) de 42 anys, Antonio R. M., ha estat detingut aquest dimarts pels Mossos d'Esquadra després d'haver protagonitzat un acte de violència de gènere al seu domicili agredint a la seva companya amb una arma blanca i autolesionar-se posteriorment. Segons els mossos, tant la dona com l'home tenen ferides greus tot i que la seva vida no corre perill perquè no tenen òrgans vitals afectats. Per aquest motiu han estat traslladats a l'Hospital Arnau de Vilanova on l'home resta sota vigilància policial. Ha estat la mateixa víctima de l'agressió que ha donat l'alerta dels fets després d'escapar-se de l'home.

Segons els Mossos d'Esquadra els fets han tingut lloc aquest dimarts al migdia al carrer Trinitat d'Alfarràs, al domicili de la parella. L'home ha agredit primerament la seva parella amb una arma blanca i posteriorment s'ha autolesionat. Al lloc dels fets s'han desplaçat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra així com membres del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) que han atès als ferits.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.