Punt divers

L'Ajuntament de Deltebre adjudica 2 MEUR en obres d'urbanització a Riumar i el carrer Riu Llobregat

La Junta de Govern Local de Deltebre ha adjudicat les obres de millora de la primera fase de la urbanització Riumar i del carrer Riu Llobregat per valor d'1.952.611, 95 Euros. L'actuació més voluminosa és la urbanització de la zona V de Riumar primera fase, adjudicada a la UTE Transcornejo-Canalitzacions Pagà per un import de 1.580.899,32 euros, una xifra sensiblement inferior al pressupost base de licitació que era de 2,3 MEUR. D'altra banda, les obres d'urbanització i de millora del servei d'aigua potable al carrer Riu Llobregat s'han adjudicat a la UTE Covan-Contregisa per un import total de 431.186,66 Euros, per sota del preu de licitació inicial, de 664.006,63 euros.

La primera fase de la urbanització Riumar afectarà una superfície de 13,70 hectàrees a l'entrada del nucli, concretament, abasta total o parcialment els carrers Flamenc, Àliga Pescatera, Coll Verd, Morell, Gavina, Fumadell, Capadella, La Bequessina i de la Guatlla. El projecte preveu dur a terme una intervenció integral a tota la zona afectada i que consistirà en renovar el ferm, substituir la xarxa d'aigua potable, construir una xarxa d'aigües pluvials -per evitar inundacions quan plou-, millorar la zona de passeig i de vianants, col·locar nou mobiliari urbà, plantar arbres i dignificar les zones verdes.La urbanització Riumar, que data dels anys 70, es troba actualment en un important estat de deteriorament, sobretot pel que fa a l'estat dels carrers, zones verdes i xarxa d'aigua potable. L'Ajuntament confia que l'arranjament de tota la urbanització pugui desenvolupar-se en fases successives. Les obres de la primera fase de la urbanització Riumar estan subvencionades en 290.000 euros pel Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) del Departament de Governació. Aquesta subvenció i l'aportació que farà l'Ajuntament han de permetre rebaixar les contribucions especials que han de pagar els propietaris afectats per aquestes obres de millora.Les obres d'urbanització i de millora del servei d'aigua potable al carrer Riu Llobregat, per la seva banda, es finançaran amb una subvenció del PUOSC de 268.711, 99 Euros i la resta a través de contribucions especials i l'aportació municipal. Afectaran al carrer Riu Llobregat, entre l'Avinguda Goles de l'Ebre i el carrer Sant Miquel, de 419,93 metres de llargada. D'acord amb el projecte, aquest carrer es convertirà en sentit únic de circulació i hi haurà una calçada de 3 metres d'amplada, dos metres de carril per a l'aparcament de vehicles i una vorera de 3 metres. Les obres està previst que comencin el 6 d'abril i tenen un període d'execució de 3 mesos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.